Massamagrell acull la reunió amb el Director General de l'IVAJ

Dijous, 06 Octubre 2022 10:02 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 55 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dimarts passat 4 d'octubre, l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i el tècnic de Joventut de l'Ajuntament, van mantindre una reunió amb Jesús Martí, Director General de l'IVAJ (Institut Valencià de la Joventut), en el Centre Cultural Joan Fuster i *Ortells de la localitat, amb l'objectiu de definir les iniciatives conjuntes dirigides al col·lectiu juvenil.

 

A la trobada també van assistir polítics i personal tècnic de joventut de les comarques de l'Horta Nord i el Camp de Morvedre, als quals cal sumar la presència dels presidents i del personal de joventut de les mancomunitats de l'Horta Nord, Carraixet i Camp de Morvedre.

 

La reunió va començar amb la benvinguda de l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, qui va voler “agrair l'assistència, tant al personal tècnic i polític com a l'Institut Valencià de la Joventut, per triar el Centre Cultural de Massamagrell com a seu d'aquesta trobada".

 

D'altra banda, el director de l'IVAJ, Jesús Martí, va afirmar que "escoltar i acompanyar. Aquesta és la política que hem de fer en l'àmbit territorial amb aquestes visites i en físic, no des d'un despatx a València, sinó des de les instal·lacions locals dels municipis de les comarques. Això ens ha permés un canvi que s'està notant gràcies al treball en equip i esforç conjunt d'ajuntaments i Generalitat”.

 

A continuació, Martí va informar les persones representants de cada institució sobre les polítiques de joventut que s'impulsaran pròximament a la Comunitat Valenciana, i també dels programes que la Xarxe Jove està desenvolupant en l'àrea de l'Horta Nord.

 

Prèviament a la reunió amb totes les persones convocades, Gómez va rebre a Martí per a traslladar-li les necessitats que té el municipi de Massamagrell en matèria de joventut, i agrair-li totes les subvencions que ha rebut l'Ajuntament per part de l'IVAJ i que li han permés fomentar les activitats de joventut i la conciliació familiar.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dijous, 06 Octubre 2022 10:03