Tres nous treballadors s'incorporen a la plantilla de l'Ajuntament de Massamagrell

Divendres, 07 Octubre 2022 09:38 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 108 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La plantilla de personal de l'Ajuntament de Massamagrell ha sigut ampliada gràcies al programa EMPUJU de Labora, que ha permés al consistori realitzar tres noves contractacions durant tot un any complet.

 

La subvenció que el programa, impulsat pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, ha concedit a l'Ajuntament de Massamagrell ascendeix a un total de 59.171,41 euros i, en aquesta ocasió, els perfils professionals dels contractats són peó d'obra pública, arxiver i dissenyador gràfic.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Edmundo Boria, van rebre en el Saló de Plens als nous treballadors per a donar-los la benvinguda i ensenyar-los els seus nous llocs de treball, en els quals estan des del passat 5 d'octubre.

 

Gómez va expressar: "Espere que poseu en pràctica els coneixements que heu adquirit en els vostres anys de formació i estigueu a gust en els vostres nous llocs. Gràcies al vostre treball, reforçarem diferents departaments de l'Ajuntament".

 

D'altra banda, Boria, va voler ressaltar la importància d'aquests programes a l'hora de fomentar l'ocupació juvenil: “És essencial donar oportunitats d'ocupació a les persones més joves del municipi, perquè posen en pràctica els seus estudis i sàpien com funciona el món laboral de primera mà”.

 

En els pròxims dies, l'Ajuntament de Massamagrell rebrà a cinc persones més que es contractaran gràcies al programa EXPLUS.

 

Informa Nou horta. Massamagrell