Massamagrell continua el seu pla de supressió de barreres arquitectòniques

Divendres, 21 Octubre 2022 09:34 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 164 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell prossegueix amb el pla d'accessibilitat municipal i en aquesta ocasió ha suprimit les barreres arquitectòniques en diferents punts de la localitat. Aquestes actuacions s'han realitzat contínuament des del començament del mandat per a aconseguir un municipi accessible i sense barreres per a qualsevol persona de Massamagrell.

 

En aquest nou paquet d'actuacions, l'Ajuntament ha realitzat obres de millora i adequació al carrer Ausias March amb els encreuaments dels carrers Verge del Rosari i Cervantes, gràcies a la subvenció obtinguda de part de la Diputació de València per un valor de 18.200,97 euros.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha destacat que “des del govern municipal continuem apostant per fer un Massamagrell amable i accessible per a totes les persones que viuen en ell”. A més, Gómez afegia que “aquest tipus d'obres ajuden a promoure la mobilitat sostenible de les persones i contribueixen al fet que el municipi no siga excloent per a ningú”.

 

Aquestes obres s'estan executant actualment i pròximament es continuaran realitzant supressions de barreres arquitectòniques als carrers Progrés i Buenavista, i en l'avinguda Nàquera.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell