Massamagrell realitza la VII Marató de microrelats València Escriu

Dijous, 27 Octubre 2022 11:50 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 165 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dissabte passat 22 d'octubre el municipi de Massamagrell va acollir per tercera vegada la ja coneguda Marató de microrelats València Escriu, que enguany ha complit la seua setena edició. Una activitat organitzada per la Biblioteca de Massamagrell en col·laboració amb el col·lectiu literari València Escriu, i emmarcada dins de la programació de la Setmana de la Biblioteca.

 

La cita va reunir les 9 del matí en el Centre Cultural Joan Fuster Ortells a les persones participants, 7 joves i 30 adults, que van participar en el concurs segons la seua modalitat.

 

En la modalitat adulta els relats premiats van ser:

1r premi per a Laura Pilar Rubio Torrecillas, amb el microrelat “Por al fracàs”.

2n premi per a Luis Jurado Quesada, amb el microrelat “Talibans de l'ortografia”.

3er premi per a Juan Folguera Martin, amb el microrelat “Cor de ferro”.

4a premi per a María Amparo Cabello Barnes, amb el microrelat “Una decisió difícil”.

I 5é premi per a Rubén Moratalla Maig, amb el microrelat “Que la imaginació detinga les bales”.

 

En la modalitat juvenil Alexandru Cristian Butaru, va guanyar el Primer Premi amb “Dues persones, zero bales”, Erika Laguna Pozo va quedar en segon lloc amb “Cor partit”, i Ferran Fuentes Romero, amb el microrelat “Crim (im)perfecte” va quedar en tercera posició.

 

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, va donar l'enhorabona “a totes les persones premiades” i va agrair “la implicació en aquesta activitat a totes les persones participants i organitzadores, perquè la seua participació i el seu treball visibilitza la creativitat artística”.

 

Per part seua, la regidora de Biblioteca, Araceli Munera, va voler ressaltar “la importància de la transversalitat de les àrees de l'Ajuntament en incloure la modalitat juvenil en aquest concurs en el qual participen majoritàriament persones adultes, així com la perspectiva de gènere com a criteri de puntuació”.

 

La quantitat total entregada en premis va ser de 1.000 euros. El primer premi en la modalitat adulta va constar de 250 euros, el valor del segon en 150 euros, i el del tercer en 100 euros. Respecte a la modalitat juvenil, la dotació dels premis en material de papereria i llibres electrònics va ser de 500 euros.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell