La Biblioteca Pública de Massamagrell selecciona als seus finalistes per a la I Mostra de Bibliomurales “El meu poble”

Dimecres, 02 Novembre 2022 09:14 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Biblioteca Pública Municipal de Massamagrell es va adherir fa un temps al grup Biblioteques Línia 3 del Metre per a dur a terme una sèrie d'activitats conjuntes i així promocionar la lectura entre la població de les diferents localitats.

 

D'aquesta manera, les biblioteques d'Alboraia, Almàssera, Meliana, Foios, Albalat dels Sorells, Museros, Massamagrell, la Pobla de Farnals i Rafelbunyol, estableixen una comunicació fluida i periòdica per a compartir activitats i experiències comunes, i així, desenvolupar projectes que milloren el servei bibliotecari de les seues poblacions, reforcen la visibilitat de les biblioteques i agències de lectura municipals i difonen els diferents serveis entre la ciutadania en l'àmbit local i comarcal.

 

Una de les primeres accions comunes que s'han dut a terme ha sigut la primera mostra de bibliomurales anomenada “El meu poble”, en la qual l'alumnat de 5é i 6é d'educació primària dels diferents col·legis ha participat dibuixant un mural en el qual representa algun element del seu poble.

 

Després que els alumnes i alumnes presentaren les seues creacions, un jurat va seleccionar a les finalistes i les va anunciar el dia 24 d'octubre, coincidint amb el Dia de les Biblioteques, sent Valeria Segarra, Noa Castillo, Atenea Rueda, Samuel Stanean i Ernesto Tomás, del CEIP Verge del Rosari, i Izan Adan, Samuel Núñez, Arnau de Gràcies i Pedro Pérez, del CEIP Sant Joan Evangelista.

 

“M'agradaria agrair el suport dels centres educatius de Massamagrell així com la resposta de l'alumnat, perquè han sigut moltíssims els dibuixos que hem rebut i el jurat ens ha traslladat que ha sigut dificilíssim triar”, va destacar Paco Gómez, alcalde de Massamagrell.

 

“Moltes felicitats a les persones seleccionades i moltes gràcies a totes les que han participat. Ha sigut una experiència molt divertida veure a través d'aquests murals diferents aspectes i llocs de Massamagrell”, va afegir Araceli Munera, regidora de Biblioteca.

 

Els murals finalistes de Massamagrell formaran part de la gran exposició de la mostra “El meu poble” que s'exposarà en les diverses biblioteques de la Línia 3 al llarg de l'any 2023.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimecres, 02 Novembre 2022 09:14