Massamagrell prepara el seu primer Pla Estratègic Zonal

Divendres, 04 Novembre 2022 10:32 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 125 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Massamagrell ha començat l'elaboració de l'I Pla Estratègic Zonal del municipi. Un pla encarregat de construir unes prestacions públiques més justes i igualitàries per a la ciutadania, i així poder així aconseguir el màxim benestar dels veïns i veïnes del poble.

 

“A través del nostre primer Pla Estratègic Zonal, busquem que els nostres Serveis Socials prosperen. El nostre objectiu és aconseguir tindre uns Serveis Socials que solucionen les necessitats del municipi i permeten crear una comunitat més igualitària garantint la inclusió i cohesió social”, explica l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

El Pla Estratègic Zonal estarà compost per un diagnòstic que disposarà d'informació administrativa, una enquesta a peu de carrer i informació extreta de taula organitzacionals emplenades per l'equip de Serveis Socials, a més de reunions qualitatives.

 

“Amb això detectarem les dificultats i desigualtats del nostre poble i elaborarem un pla d'acció, seguit d'un sistema d'anàlisi i avaluació, per a així millorar l'atenció que reben de les persones residents a Massamagrell, assegurant així una millor qualitat de vida”, afig la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda.

 

Dins del compromís que té l'Ajuntament amb la millora contínua dels Serveis Socials, aquest pla estratègic s'emmarca en les actuacions necessàries per al compliment de les finalitats del Sistema Públic Valencià de Serveis Socials.

 

El dimecres passat es va presentar a la corporació municipal el que serà el Pla, que haurà de ser aprovat pel Ple el mes de desembre, i hui mateix ha començat el procés de recollida de dades a través d'enquestes.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell