Massamagrell tindrà un nou Centre de Salut gràcies a la inversió de 3,8 milions d'euros de la Generalitat Valenciana

Divendres, 11 Novembre 2022 09:51 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 136 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, ha anunciat la construcció d'un nou Centre de Salut en el municipi. La Generalitat ha destinat un total de 3,8 milions d'euros per a realitzar aquesta important obra que millorarà l'atenció sanitària en el municipi. En els pressupostos de la Generalitat Valenciana de 2023, aquesta actuació ja comptarà amb 400.000 euros d'inversió, mentre que la resta (3,4 milions) es repartirà a parts iguals entre els anys 2024 i 2025.

 

Des de l'Ajuntament s'ha indicat que des de principis d'enguany han tingut reunions i visitant parcel·les que foren idònies per a albergar aquest servei, i finalment s'ha pogut materialitzar amb la futura realització del Centre de Salut en un terreny situat al carrer Llaurador Valencià. Aquesta parcel·la de més de 10.000 metres quadrats, també albergarà la nova residència i centre de dia per a persones amb diversitat funcional, que està en fase d'estudi.

 

Gómez ha destacat que “podrem comptar amb un nou Centre de Salut que millorarà en el futur l'atenció sanitària als veïns i veïnes del municipi”. A més assenyalava que “la Generalitat ha escoltat les nostres reivindicacions i és una satisfacció poder aconseguir actuacions així per a Massamagrell. Abans de final d'any tenen la intenció de sol·licitar-nos de manera formal la cessió dels terrenys per a avançar en el projecte”.

 

Per part seua, la regidora de Sanitat, Nina Sepúlveda ha apuntat que “des de l'Ajuntament estem molt contents del treball realitzat i de millorar els serveis públics de les persones que resideixen a Massamagrell”.

 

Des de l'Ajuntament s'ha volgut agrair el treball conjunt realitzat pels tècnics i responsables de la Generalitat, així com els de l'Ajuntament i del personal del Centre de Salut.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell