Massamagrell adjudica el seu nou contracte de neteja viària

Divendres, 18 Novembre 2022 09:26 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dimecres 16 de novembre, el Ple de l'Ajuntament de Massamagrell es va reunir de manera extraordinària amb un únic punt en l'ordre del dia, la necessitat de l'aprovació del contracte de serveis de neteja viària.

 

Sobre un pressupost de licitació d'1.146.987,84 euros al qual es van presentar sis empreses, la millor oferta va ser la presentada per Fcc Equal Cee Comunitat Valenciana per un import de 973.792,60 euros per a dos anys amb possibilitat de pròrroga.

 

“Sabem que la neteja és una de les majors queixes de la nostra ciutadania i aquest és el major contracte que es traurà en aquesta legislatura” expressa l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez. “Ha tardat bastant temps perquè volíem que tota la documentació estiguera en ordre perquè no es produïren impugnacions com s'han produït en un altre tipus de contractes en altres ciutats”, afig.

 

“Aquest contracte ens permetrà tindre un servei de neteja amb quasi el triple de treballadors que tenim ara: 15 peons, un encarregat i un conductor de barredora mecànica. Amb la qual cosa esperem que es note una millora significativa en la neteja de tot el poble”, explica l'alcalde.

 

La proposta va tirar avant amb 13 vots a favor: 4 del PSOE, 4 del PP, 2 de Compromís, 1 de Ciutadans, 1 de Veïns per Massamagrell i un de Vox; i un únic vot en contra: el de Unides Podem.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Divendres, 18 Novembre 2022 09:30