Massamagrell millora la il·luminació del seu Polígon Bobalar amb la instal·lació de 170 lluminàries LED

Dimarts, 22 Novembre 2022 09:12 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 78 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell continua la modernització del seu Polígon Industrial Bobalar amb la millora de l'enllumenat dels carrers en les últimes setmanes.

 

La millora s'ha pogut realitzar gràcies a la subvenció obtinguda del Ivace, destinada a la millora i modernització dels polígons industrials, que ascendeix a un total de 48.390 euros, amb la qual s'han canviat 170 lluminàries #LED i s'han instal·lat 28 columnes dobles incloent creueres i la substitució del cablejat baixant.

 

Segons l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, “l'any passat vam poder millorar la meitat del polígon amb la subvenció rebuda, i l'ajuda d'enguany ens ha permés completar l'altra meitat d'aquesta zona industrial”.

 

“Amb aquesta millora s'ha completat pràcticament tota la modernització del polígon, i els pocs detalls que falten com la instal·lació d'un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, la instal·lació d'un parc agility per a gossos, i la instal·lació d'una marquesina per a la parada del bus, es realitzaran abans que finalitze l'any”, afig Gómez.

 

A més de l'import de subvencions rebudes, el consistori també ha aportat en tots dos casos fons propis per a poder dur a terme la totalitat dels treballs i poder corregir les deficiències i manques que presentava. La substitució de l'enllumenat, el reasfaltat del paviment, la instal·lació de senyals, i la instal·lació de càmeres de seguretat, són algunes de les millores amb les quals compte des de l'any passat el Polígon Industrial Bobalar.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimarts, 22 Novembre 2022 09:15