Les falles de Massamagrell exposen els seus esbossos i ‘ninots indultats’ per a 2023

Dimarts, 29 Novembre 2022 09:43 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 197 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La gran tradició fallera que hi ha a Massamagrell ha fet que els passats caps de setmana les set falles i la Junta Local Fallera, hagen preparat diferents actes per a reunir les seues comissions i respirar l'ambient faller que tant els agrada.

 

Des de finals d'octubre han sigut diverses les falles que han organitzat els seus actes oficials per a proclamar als seus màxims representants per a l'exercici 2023, i des de la Junta Local fallera també s'estan organitzant actes oficials per a donar principi a la festa fallera que, quan passen el Nadal, estarà molt a la vora.

 

L'últim d'aquests actes va ser diumenge passat 17 de novembre. Acompanyats per l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, la regidora de Festes, Nina Sepúlveda, i els membres de la Junta Local Fallera, les falleres majors i els presidents de 2023, van recórrer cadascun dels casals per a veure els esbossos i ‘ninots indultats’ de les pròximes Falles.

 

El recorregut va començar a les 11 del matí des de la Falla Plaza Inmaculada, i acompanyats de la banda de música, van continuar l'itinerari per la Falla Els Cassets, la Falla Rei En Jaume, la Falla L’Amistat, la Falla La Raval, la Falla El Tro i la Falla Mes de Grell.

 

Gómez explica que “és un acte nou que es fa per segon any consecutiu”, i afig que “és un dia que també serveix per a conviure amb persones de les diferents falles, ja que poden #unir al recorregut i visitar al costat dels representants els esbossos i ‘ninots’ de cada falla”.

 

“Enguany ha coincidit amb les calderes que han preparat els festers i festeres de 2023, amb el que les comissions falleres tenien una molt bona opció per a recollir el menjar ja fet i gaudir-la en els casals fallers”, comenta Sepúlveda.

 

Una altra de les activitats organitzades per la Junta Local Fallera van ser els jocs de taula que s'han realitzat durant dos caps de setmana.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell