Massamagrell llança una campanya de conscienciació sobre la neteja en el municipi

Dimecres, 30 Novembre 2022 14:45 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell ha llançat una campanya informativa per a conscienciar a la població que aconseguir un entorn net i lliure de conductes incíviques sobre el patrimoni és possible si posen de la seua part.

 

La campanya, sota el lema ‘Cuidem Massamagrell’, se centra en quatre aspectes bàsics: no tirar fem als carrers, parcs i zones verdes, no danyar amb pintades el mobiliari urbà ni els monuments, depositar els residus en els contenidors corresponents, i respectar el dia establit per a traure les andròmines al carrer.

 

“L'Ajuntament no pot centrar els seus esforços únicament a netejar, sinó que es requereix la col·laboració de tot el veïnat, a través del respecte a les normes bàsiques d'educació i civisme”, comenta l'alcalde de Massamagrell i regidor de neteja viària, Paco Gómez.

 

“Són aspectes que considerem que no hauríem de recordar perquè tota la ciutadania sap com s'ha d'actuar, però sempre hi ha comportaments incívics que fan que ens vegem en l'obligació de fer aquest tipus de campanyes”, afig.

 

El mateix alcalde va eixir ahir al mercat municipal, al costat de l'equip encarregat de realitzar l'acció a peu de carrer, per a donar a conéixer la campanya als veïns i veïnes a través de fullets informatius. Una acció que es complementarà amb cartelleria impresa en els panells informatius distribuïts per la població, i en la difusió de la campanya a través de quatre imatges i un vídeo en les xarxes socials del consistori.

 

Aquesta actuació va ser demandada en els últims pressupostos participatius i coincideix amb la signatura del nou contracte de neteja viària, que permetrà a l'Ajuntament quasi triplicar el nombre de persones contractades.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 30 Novembre 2022 14:47