Massamagrell remodela part de la vorera i calçada de l'avinguda Major

Dilluns, 05 Desembre 2022 09:41 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 109 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell va tallar part de l'avinguda Major del municipi per a iniciar les obres de remodelació de la vorera i la calçada. Els treballs s'estan realitzant concretament en el tram comprés entre el carrer Barranquet i el carrer Sant Joan, d'uns 110 metres de longitud.

 

“Aquesta actuació es realitza perquè existeix un tram de vorera més estreta, d'aproximadament 98 centímetres, que dificulta el pas de vianants en el moment de creuar a la vorera de davant, que per contra té una amplària superior a 2 metres en alguns punts”, explica la regidora d'urbanisme, Raquel Gómez.

 

“És una zona comercial amb gran afluència de vianants, i que es va sol·licitar adequar en els acords de pressupostos d'enguany, i d'aquesta forma l'adaptem perquè siga més accessible i segura per als vianants”, comenta l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

 

Per aquesta raó, l'Ajuntament ha projectat una intervenció valorada en prop de 40.000 euros en aquesta zona, aconseguint així unes dimensions més proporcionades en tots dos costats de la calçada amb una superfície de rodadura per a cotxes més còmoda i la supressió de les barreres arquitectòniques al mateix temps.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell