Massamagrell impulsa tallers de cuina per a joves i persones amb diversitat funcional

Dimecres, 07 Desembre 2022 09:50 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 71 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell continua desenvolupant activitats d'oci alternatiu de caràcter gratuït. En aquesta ocasió la disciplina triada ha sigut la cuina a través de diferents tallers a càrrec d'Esmeralda Marcos, concursant de MasterChef 4.

 

Els tallers s'estan desenvolupant actualment i van dirigits a dos tipus de població: persones joves entre 12 i 16 anys, i persones amb diversitat funcional. Per als primers, hi haurà un total de cinc sessions en el Centre Cultural Joan Fuster i Ortells de 17.00 h a 20.00 h, que van començar el mes de novembre i finalitzaran el 20 de desembre. Els segons comptaran amb dues sessions que s'estan impartint al mateix temps.

 

“No és la primera vegada que oferim tallers de cuina perquè són uns dels més demandats per la joventut. L'any passat ja vam comptar amb Esmeralda i, a causa del gran acolliment i afluència de participants, enguany hem decidit repetir”, explica l'alcalde de Massamagrell.

 

“Pensem que aquest tipus de tallers dinàmics també serien una bona opció per a les persones amb diversitat funcional que formen part d'Adisma, l'Associació de Discapacitats de Massamagrell, així que esperem que els gaudisquen tant com la joventut”, afig la regidora de Serveis Socials, Nina Sepúlveda.

 

L'objectiu és oferir activitats lúdiques i de qualitat a aquests grups de la població perquè puguen gaudir del seu temps lliure d'una forma divertida i saludable.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 07 Desembre 2022 09:52