Massamagrell ix al mercat per a donar a conéixer el taller d'ocupació Molí de Baix IX

Dimecres, 14 Desembre 2022 10:06 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 64 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alumnat del Taller d'Ocupació Molí de Baix IX de Massamagrell ha eixit al carrer per a donar a conéixer a la ciutadania tot l'aprés en els últims 12 mesos i els seus treballs duts a terme durant tot aquest any de formació.

 

Els alumnes i les alumnes, especialitzats en dues modalitats diferents, s'han situat a la porta de l'Ajuntament aprofitant l'afluència del mercat municipal que s'instal·la cada dimarts als carrers de voltant.

 

Aquells especialitzats en Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria, han obsequiat als veïns i veïnes amb les plantes produïdes en el viver del Centre de Formació de la Magdalena. I els especialitzats en Atenció sociosanitària a persones en el domicili, han estat realitzant activitats relacionades amb la cura de la salut a totes les persones que s'han acostat fins allí.

 

Cada taller d'ocupació Molí de Baix es finança gràcies a la subvenció aconseguida per l'Ajuntament de Massamagrell procedent del Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA.

 

“Per a aquesta novena edició ens van concedir un total de 480.412,80 euros”, explica l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez. “És molt important per al nostre equip continuar oferint oportunitats d'ocupació a la ciutadania, i ja estem en marxa amb el procés de selecció per a tres tallers més que començaran l'any que ve”, afig.

 

“Aquest taller és una oportunitat per a especialitzar-se i treballar en l'ofici al mateix temps, cosa que millora la inserció laboral de l'alumnat a l'hora de buscar treball, ja que han adquirit una mica d'experiència”, ressalta el regidor d'Ocupació, Edmundo Boria.

 

Aquesta edició finalitzarà abans d'acabar aquest any 2022, just quan començaran els tres nous tallers aconseguits: dos de jardineria i un d'atenció sociosanitària a persones en el domicili, que ascendeixen a un valor de 754.063,20 euros entre tots ells.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

Modificat el Dimecres, 14 Desembre 2022 10:09