Massamagrell reparteix els premis dels concursos de Nadal

Dimecres, 21 Desembre 2022 09:44 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 253 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell va entregar en el dia d'ahir els premis dels seus ja tradicionals concursos nadalencs. El concurs de pesebres, en el qual participa la població en general; el concurs de postals, en el qual participa l'alumnat dels centres escolars del municipi; i el concurs d'aparadors, en el qual participen els comerços locals.

 

A diferència dels dos anys anteriors, en els quals es va suspendre l'acte de lliurament a conseqüència de la situació sanitària, enguany s'ha tornat al format original, celebrant el lliurament de premis en el hall del Centre Cultural Joan Fuster i Ortells.

 

En el concurs de pesebres va obtindre el primer premi Jaume Eres. Antonio Ferrando i Mª Carmen Candel van ser els qui van aconseguir el segon i el tercer premi. I Damián Quijana i José Marín, van obtindre un reconeixement a l'originalitat.

 

D'altra banda, el concurs de postals nadalenques l'ha guanyat Abel Daniel Mititelu, alumne de 3r de Primària del col·legi Verge del Rosari. En segon i tercer lloc han quedat Anna Ortega Padilla, alumna de 6é de Primària del col·legi Bisbe Amigó, i Josep Borrás Encinas, estudiant de 6é de Primària del col·legi Sant Joan Evangelista. La quarta posició l'ha ocupada Rafa Jorques Lapaz de 4t de Primària del col·legi Sagrada Família.

 

Finalment, els comerços premiats en el concurs d'aparadors nadalencs han sigut: Mobles Fanny (1r lloc), Paqueteria Merceria Conxa (2n lloc) i Perruqueria Raquel Blasco Martínez (3er posat). També s'ha concedit un reconeixement a l'originalitat a Finkas NG.

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, va expressar: “És una alegria tornar a celebrar aquest acte ja en plena normalitat després de la fi de la pandèmia. Felicitats a totes les persones premiades i moltes gràcies a totes les que han participat. És molt positiu veure l'esperit nadalenc que respira Massamagrell gràcies als seus veïns i veïnes”.

 

D'altra banda, la regidora de Festes, Nina Sepúlveda, va afegir: “Els concursos de Nadal sempre estan plens d'originalitat, i un any més ens heu tornat a sorprendre. Es nota les ganes que tenim que arribe el Nadal”.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Dimecres, 21 Desembre 2022 09:45