Massamagrell aprova en el ple el seu primer pla estratègic zonal

Dimarts, 27 Desembre 2022 09:41 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 122 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massamagrell aposta per reforçar l'Estat de Benestar i arribar a tota la seua ciutadania elaborant el seu primer Pla Estratègic Zonal, que va resultar aprovat en l'últim ple extraordinari de l'Ajuntament la passada setmana. Amb el pla, es pretén que tota la població del municipi puga utilitzar uns serveis socials de forma equitativa, así com garantir l'accés de tota la població a aquests.

 

Aquesta iniciativa ha sigut impulsada per Nina Sepúlveda, regidora de Serveis Socials i recolzada quasi de forma unànime pel Ple de l'Ajuntament de Massamagrell. Al costat de l'equip de Serveis Socials de Massamagrell «busquem aconseguir el màxim benestar per a la nostra població i aquesta idea s'ha impulsat amb la finalitat d'aconseguir aquest objectiu», afirma Sepúlveda.

 

"L'equip tècnic de Serveis Socials de Massamagrell s'ha implicat en tot moment en el desenvolupament del pla, col·laborant de forma activa i disposats a realitzar totes les mesures que comporta el pla per así a contribuir a la millora del municipi. És important destacar el treball fet fins ara i la implicació que tenen per a eliminar les desigualtats del poble i millorar la qualitat de vida de les persones residents en el municipi", comenta la regidora responsable.

 

Sepúlveda expressa que el desenvolupament d'aquest pla «és un gran pas per als Serveis Socials de Massamagrell i tota la seua població» i mostra la seua completa implicació en el càrrec que ocupa com a regidora treballant mà a mà amb l'equip tècnic que compon l'equip de Serveis Socials de Massamagrell. Afirma que, «entre totes les persones del municipi i el desenvolupament del pla s'aconseguirà una millor qualitat de vida per a Massamagrell i per a la nostra gent».

 

D'altra banda, Paco Gómez, ha volgut mostrar la seua implicació amb totes les persones que resideixen en el municipi havent aprovat el desenvolupament del següent pla, «busquem vetlar sempre pel benestar de la població i durem a terme totes aquelles iniciatives que pretenguen millorar Massamagrell». D'aquesta forma mostra el seu compromís amb el poble i s'implica en el desenvolupament del mateix cap a un lloc on «existisca la cooperació veïnal, s'eliminen desigualtats i la gent tinga una bona qualitat de vida i seguisquen triant Massamagrell com el lloc on residir», sentència Gómez.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell