La campanya ‘Massamagrell no és un cendrer’ consciència sobre l'impacte ambiental de les burilles que es tiren al sòl

Divendres, 30 Desembre 2022 11:27 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 103 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massamagrell llança la campanya ‘Massamagrell no és un cendrer’ amb l'objectiu de conscienciar a la població fumadora del municipi sobre la importància de cuidar l'entorn i ser responsables amb el medi ambient, evitant llançar les burilles dels cigars al sòl de la via pública.

 

Al costat d'aquesta iniciativa, el Consistori ha impulsat altres quatre campanyes per a aconseguir conscienciar a tots els veïns i veïnes de la importància de mantindre els carrers nets i de cuidar el medi ambient.

 

L'alcalde del municipi, Paco Gómez, destaca la importància de dirigir una campanya de sensibilització a la població: “La finalitat d'aquesta iniciativa és obtenir un poble net i sostenible. El primer pas per a aconseguir-lo és conscienciar a la ciutadania sobre l'impacte de les seues accions al medi ambient, com quan tirem les burilles al carrer”.

 

La campanya compta amb cartelleria i un vídeo informatiu sobre les conseqüències negatives que comporta desprendre's de les burilles en la via pública, com la contaminació del sòl o la intoxicació dels éssers vius.

 

De la mateixa manera que la resta de campanyes llançades anteriorment, aquesta iniciativa serà donada a conéixer mitjançant una acció a peu de carrer. A més, per a complementar aquesta acció, es repartiran a la ciutadania cendrers portàtils amb el lema ‘Massamagrell no és un cendrer. Açò sí’. D'aquesta manera, s'ajudarà les persones fumadores a depositar en aquest cendrer les cendres i burilles i, posteriorment, llançar les restes a un contenidor o paperera.

 

Informa Nou Horta. Massamagrell

 

Modificat el Divendres, 30 Desembre 2022 11:30