L'Ajuntament Massamagrell comença la instal·lació d'una estació de bicicletes i patinets elèctrics

Dimecres, 11 Gener 2023 15:51 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El projecte ve finançat gràcies a una subvenció concedida per l'àrea de Smart Cities de la Diputació de València

 

La iniciativa pretén donar facilitats perquè la ciutadania circule amb mitjans de transport saludables i ecològics

 

L'Ajuntament de Massamagrell està instal·lant una estació de bicicletes i patinets en el passeig Rei En Jaume, on es troba el Centre Cultural Joan Fuster i *Ortells i l'estació de metro.

 

Els treballs es van iniciar a la fi de 2022 i actualment continuen fins a crear una estació segura que tindrà un sistema d'identificació i també de possible recàrrega.

 

Amb això, es busca fomentar la mobilitat sostenible en el municipi i donar facilitats perquè la ciutadania circule pels carrers amb mitjans de transport més saludables i ecològics que els cotxes.

 

“És un sistema útil i segur que serà fàcil d'usar, i servirà per a fomentar la mobilitat sostenible i reduir la petjada de carboni dels desplaçaments en el municipi, per a així millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes i fer de Massamagrell un lloc més amigable i segur”, destaca el regidor de *Smart *City, *Edmundo *Boria.

 

“Tenim una creixent necessitat de desenvolupar solucions que fomenten la micromobilitat, com és el cas de la campanya llançada recentment anomenada ‘Massamagrell en moviment’, que contribuïsquen a reduir els desplaçaments amb cotxe per l'interior de la població”, afig la regidora de Mobilitat, Raquel Gómez.

 

“Més de la meitat del projecte ve finançat per una ajuda aconseguida de la Diputació de València, i la resta ha sigut aportat per fons propis de l'Ajuntament. Amb això, es busca aprofitar al màxim els recursos disponibles i oferir un servei de qualitat a la població”, comenta l'alcalde Paco Gómez.

 

Des de l'Ajuntament conviden a tota la ciutadania a utilitzar aquesta nova estació de bicicletes i patinets una vegada acabada, i a contribuir així al desenvolupament d'una ciutat més sostenible.

Modificat el Dimecres, 11 Gener 2023 19:10