Massamagrell rep una subvenció de 20 mil euros per a serveis de mediació

Dimarts, 24 Gener 2023 15:47 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 84 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuda permetrà reforçar el servei actual prestat per l'Ajuntament

 

L'Ajuntament de Massamagrell va rebre la setmana passada una subvenció de 20.000 euros destinada als Serveis de Mediació de Proximitat.


L'ajuda procedeix de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública de la Generalitat Valenciana, coincidint amb el Dia Europeu de la Mediació, celebrat el passat 21 de gener.


El municipi ja compta amb un servei de mediació totalment gratuït -gestionat pel Centre de Mediació de l'ICAV, amb el suport de la Diputació de València i el propi Ajuntament- a la disposició de la ciutadania, que atén problemàtiques hipotecàries i desnonaments, a més de familiars, veïnals, comunitàries i civils.


“És la primera vegada que rebem aquesta ajuda, que ens permetrà reforçar el servei que prestem actualment a la nostra ciutadania”, explica l'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.


Aquest servei és atés per personal mediador de l'Advocacia col·legiat de l'ICAV, format en l'àmbit de la mediació i en temes hipotecaris, que ofereixen els seus coneixements en mediació, dret i en negociació eficient per a buscar solucions útils, satisfactòries i viables per a cada cas i situació.


L'edifici on es troba és en el Centre Social, situat en el número 8 del carrer Rafalell, i per a fer ús d'ell, és necessari sol·licitar cita prèvia en el telèfon 630 29 11 78.

Modificat el Dimarts, 24 Gener 2023 15:47