La Policia Local de Massamagrell es forma en l'ús de Dispositius Elèctrics de Control (DEC)

Dijous, 02 Febrer 2023 15:54 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 56 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El consistori ha adquirit 4 dispositius TASER Husha TX200P per a ús dels agents

 

El cos policial de Massamagrell va ampliar el passat 1 de febrer les seues competències quant a Seguretat Ciutadana mitjançant la realització del Curs de Dispositius Elèctrics de Control i Defenses Elèctriques.


L'Ajuntament de Massamagrell va adquirir quatre dispositius TASER Husha TX200P per a ús dels agents, i aquest curs els ha format i capacitat per a poder usar-los eficaç i eficientment, aprofundint l'origen i els tipus d'armes d'electroxoc, així com els efectes que produeix l'electricitat en el cos humà.


Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, explica que “és necessari proveir de teoria i pràctica bàsica a la Policia Local per a un ús segur i efectiu dels Dispositius Elèctrics de Control”.
“L'objectiu d'aquest curs de formació dirigit als nostres professionals és augmentar la seguretat del patrullatge i de les intervencions mitjançant l'ús d'armes no letals”, afig el regidor Seguretat Ciutadana, Edmundo Boria.


Massamagrell, al costat d'altres municipis de la Comunitat Valenciana, se suma així a la posada en coneixement i a l'ús d'aquestes armes de defensa policial que, pel que sembla, comencen a adquirir rellevància dins de les forces i cossos de seguretat.

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 15:54