El Ple de l'Ajuntament de Massamagrell aprova l'Ordenança Abolicionista

Divendres, 24 Febrer 2023 10:35 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El municipi se suma a la lluita per a abolir la prostitució


El Ple de l'Ajuntament de Massamagrell ha aprovat aquest dijous 22 de febrer l'Ordenança Municipal elaborada per a l'Abolició de la Prostitució i l'Explotació Sexual proposta per la Generalitat Valenciana. Aquesta mesura va ser aprovada per tots els partits amb l'excepció de Vox.


La finalitat d'aquesta ordenança és promoure, dins de l'àmbit de les competències municipals, l'erradicació de la prostitució i altres formes d'explotació sexual al poble de Massamagrell, amb l'objectiu de protegir les víctimes del sistema prostitucional i sancionar als qui demanden sexe pagat per a garantir així la convivència en l'espai públic de manera que tota la ciutadania puga exercir lliurement els seus drets.


Paco Gómez, alcalde del municipi, ha indicat que “amb aquesta mesura proposada per la Generalitat Valenciana s'obtenen les competències i capacitats necessàries per a actuar contra aquest problema públic, que ajudarà a tots els ajuntaments dels diferents municipis a protegir els drets humans i la dignitat de totes les persones”.


En aquest sentit, Massamagrell se suma a aquesta proposta de la GVA creant la seua pròpia ordenança estant sotmesa al dictamen, l'exposició pública i amb les aportacions que han realitzat els grups del municipi en les corresponents comissions.

Modificat el Divendres, 24 Febrer 2023 10:36