L'Ajuntament de Massamagrell anuncia la seua programació amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Dilluns, 06 Març 2023 17:07 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les activitats es desenvoluparan entre el 28 de febrer i el 10 de març

 

Sota el lema “Conquistem drets per a un futur feminista”, l'Ajuntament de Massamagrell ha preparat una sèrie d'accions i activitats per a celebrar el 8M. La programació arrancarà hui, amb les votacions del Concurs de Cartells “Carmen Tamarit Riera”. Demà, dia 1 de març es realitzarà una xarrada gratuïta i oberta a tota la ciutadania sobre els dolors menstruals que tindrà lloc en el Centre Cultural Joan Fuster i Ortells a les 18.00 hores. La següent activitat serà el divendres 3, dia en què tindrà lloc una excursió gratuïta a Vilafamés, prèvia inscripció en les associacions de dones.
El diumenge 5 els veïns i veïnes podran gaudir d'una obra de teatre feminista de Rita Trobador, a les 19.00 hores, també en el Centre Cultural del municipi, havent adquirit prèviament l'entrada per a accedir. L'endemà, el dilluns 6, es realitzarà un taller de pancartes en el Local d'Associacions del Barri de la Magdalena, a les 18.00 hores. El dia 7 s'organitzarà una eixida als cinemes Lys de València, també amb entrada gratuïta i inscripció prèvia requerida.
El dia 8 es farà l'acte institucional amb la lectura del manifest a les 12.00 hores en la Plaça de la Constitució de Massamagrell. Després, es farà un menjar en el corral de prova La Paz, a les 14.00 hores, havent-se inscrit les interessades també prèviament. A les 17.00 hores eixirà des de l'Avinguda Rafelbunyol i la plaça Martínez Beneyto un autobús per a acudir a la manifestació del 8-M a València.
El dia 9 es realitzarà el lliurament de premis als i les guanyadores del concurs de cartells a les 18.30 hores en el Centre Cultural, i seguidament es podrà jugar al bingo en aquesta mateixa ubicació, a les 19.00 hores. El sopar d'aquest dia serà a les 20.30 hores, amb un preu de 4 €.
Paco Gómez, alcalde del municipi, ha comunicat que “les activitats que es duran a terme tenen com a objectiu la sensibilització i reivindicació del paper de les dones en tots els àmbits”.
“Amb la participació dels veïns i veïnes en les activitats que mostra el programa s'està mostrant d'alguna manera el compromís de tots i totes per construir una societat més lliure, solidària i igualitària”, ha afegit Araceli Munera, regidora d'igualtat.
“Per a finalitzar amb la programació, tindrà lloc una marxa per la igualtat acompanyada d'una batukada el dia 10 a les 18.00 hores des de la Plaça Martínez Beneyto fins a la Plaça de la Constitució, on actuarà la Banda de Música de Massamagrell i on se situarà un videomatón 360é i es repartirà xocolatà a les persones assistents”, ha conluido la regidora de Dona, Nina Sepúlveda.
Des del consistori recorden que per a algunes activitats com l'excursió i el menjar del 8M, ha sigut necessari inscriure's prèviament, i actualment les inscripcions es troben ja tancades.

Modificat el Dilluns, 06 Març 2023 17:07