L'Ajuntament de Massamagrell celebra el Dia Internacional de la Dona

Dijous, 09 Març 2023 11:38 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 72 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El 8 de març ha comptat amb la lectura del manifest, l'homenatge a la primera alcaldessa del municipi i el menjar amb les dues associacions de Dones del Municipi

 

L'Ajuntament de Massamagrell ha celebrat el Dia Internacional de la Dona amb una jornada repleta d'actes que es continuaran succeint al llarg de la setmana. Aquest 8 de març ha començat amb la lectura del manifest en la Plaça de la Constitució a les 12.00h. L'alcalde Paco Gómez, juntament amb les regidores de la corporació, han sigut els encarregats de procedir a la lectura del manifest de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i les lectures de la campanya d'enguany. “El 8 de març és un dia per a reivindicar a la dona i fer-li front a les desigualtats que pateixen dia rere dia. Jornades com les de hui són un impuls imprescindible per a aquesta lluita, però el treball l'hem de continuar realitzant diàriament”, ha destacat Paco Gómez, alcalde de Massamagrell.


Una vegada finalitzades les diferents intervencions s'ha homenatjat a Dominique François, primera alcaldessa de Massamagrell, en el 25é aniversari d'aquesta efemèride.
Després, més de 270 dones han gaudit d'un menjar organitzat per les dues associacions de dones del municipi, en col·laboració amb l'Ajuntament de Massamagrell.


Per part seua, la regidora de Dona, Nina Sepúlveda, ha transmés, que “És vital que des de les institucions ens posem sempre al costat d'aquesta causa i entre totes i tots aconseguim aconseguir una igualtat real”.


“Un any més celebrem el Dia de la Dona, però no sols celebrem aquest dia amb actes i reivindicacions, sinó que hem preparat una agenda repleta d'activitats entorn a la figura de la dona”, ha comentat la regidora d'Igualtat, Araceli Munera.


Així mateix, l'Ajuntament continuarà amb les activitats previstes per a la setmana del 8M fins al divendres 10 de març. Mostra d'això és la campanya en xarxes socials que s'està realitzant amb infografies en les quals es parla d'igualtat laboral, sanitat amb perspectiva de gènere, la participació política igualitària o l'abolició de la prostitució. L'últim acte serà el divendres amb la Marxa per la Igualtat, que estarà acompanyada d'una batukada. Aquesta jornada arrancarà el divendres a les 18.00 h en la Plaça de la Constitució. El fermall final d'aquesta jornada el posarà una xocolatà, un videomatón i l'actuació de la Banda de Música de Massamagrell.

Modificat el Dijous, 09 Març 2023 11:39