Massamagrell finalitza la rehabilitació del Parc de la Plaça de la Tardor

Dijous, 23 Març 2023 13:11 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 69 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Des de dimarts passat 21 de març, els veïns i veïnes del municipi poden tornar a gaudir d'aquesta zona verda

 

Massamagrell ha reobert el Parc de la Plaça de la Tardor després de concloure les obres de rehabilitació que han tingut una inversió de 48.000 provinents de fons del propi consistori.
Aquesta zona verda del municipi ha comptat durant mes i mig amb sessions de treball per a eliminar tot el mobiliari urbà present i la resta d'elements deteriorats, així com el paviment i els pilars de formigó que existien. En el seu lloc s'ha col·locat un sòl de cautxú i gespa artificial, amb nous bancs, gronxadors, balancines, i cartells i pals informatius.
En la zona d'oci i activitat física per als més xicotets i xicotetes,s'han instal·lat nous gronxadors i balancines, substituint els anteriors. A més, a partir d'ara el parc comptarà amb una font per als usuaris.

Finalment, s'han retirat les oliveres que havien plantats i s'han traslladat a la rotonda de l'avinguda Nàquera.
Aquesta rehabilitació dels parcs se suma a una llista per la qual ja han passat el parc de Juan Celda, Plaza Europa, el Botànic Cabanillas o Jubilats Barri de la Magdalena, entre altres, i pròximament es procedirà a la reforma del parc de la Plaça Tomás i Valenta.

Modificat el Dijous, 23 Març 2023 13:12