Massamagrell acull el taller per a emprenedors del CEEI

Dimecres, 24 Mai 2023 08:54 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 39 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dilluns passat es va celebrar aquesta jornada amb la qual es pretenia acostar tant metodologies per a emprendre com la cerca de finançament


Massamagrell va celebrar aquest dilluns 22 de maig el taller presencial ‘Com BIK Idea i BIK Startup poden ajudar-te a aconseguir ajudes europees’, coordinat pels Centre Europeus d'Empreses i Innovació de la Comunitat Valenciana i finançat per l'IVACE.
Aquesta jornada va tindre lloc de 9.00 a 11.30 hores en el Centre Cultural de Massamagrell amb l'objectiu d'acostar la metodologia BIK CEEI i a les eines de BIK Idea i BIK Startup dirigides als agents de l'ecosistema d'emprenedoria de la comarca de l'Horta Nord.
Per part seua, BIK Idea és una guia d'innovació que permet la generació i desenvolupament de noves idees a través de la metodologia Design Thinking, que posa el focus d'atenció en les necessitats del client per a crear noves idees i oportunitats de negoci.
Mentre que la BIK Startup facilita a l'usuari l'aplicació d'una metodologia controlada de validació de models de negoci en un entorn d'experimentació i prova del propi llançament (mètode Lligen Startup).
L'acte va estar dirigit per Isidro Campo Becares (Innovació i Projectes del CEEI), en el qual va exposar les diferents metodologies per a llançar-se a crear nous negocis i les diferents subvencions europees que es poden sol·licitar per a dur-los a terme.

Modificat el Dimecres, 24 Mai 2023 08:54