El PSOE de Massamagrell presenta un Programa de Govern amb propostes enfocades en el benestar i el progrés del municipi

Dijous, 25 Mai 2023 11:13 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 38 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Després de quatre anys governant en minoria i afrontant una pandèmia mundial, amb tot el que comporta, el grup socialista de Massamagrell ha aconseguit tirar avant aquesta la situació i s'enorgulleix dels avanços obtinguts en la gestió municipal en aquesta legislatura.

“Hem complit amb més del 85% del programa electoral amb el qual ens presentem en 2019, i el 15% restant es troba en procés d'execució amb els projectes ja aprovats”, comenta Paco Gómez, actual alcalde i candidat de nou a l'alcaldia de Massamagrell.

Un dels majors assoliments d'aquesta legislatura ha sigut el compromís de la Generalitat Valenciana de destinar 45 milions d'euros al municipi Massamagrell. Aquests fons serviran per a la construcció d'un nou Centre de Salut i les urgències comarcals, amb una inversió de més de 7 milions d'euros; l'edificació d'una residència per a persones amb diversitat funcional i Centre Dia, en la qual s'invertiran més de 9 milions d'euros; les obres de millora en els centres educatius CEIP Verge de Rosario i Bisbe Amigó, en els quals s'invertiran quasi 5 milions d'euros; la rehabilitació de l'estació del metro i la seua accessibilitat al costat de la supressió del pas a nivell del Carrer Serreta i la construcció d'un pas subterrani, tot això amb més d'11 milions d'euros. “A més, ja s'està realitzant l'execució de les obres del desdoblament de la Gombalda, en la qual s'estan invertint més de 15 milions d'euros; obres totes elles, que milloraran així la qualitat de vida dels ciutadans i la infraestructura del municipi”, afirma Gómez.

“Continuarem treballant per a continuar aconseguint inversions per al nostre municipi. També ara és el moment de fer seguiment a totes aqueixes obres perquè es realitzen segons els terminis previstos, i l'Ajuntament ha d'estar pendent d'això”, recalca Gómez.

A nivell municipal, el grup socialista té com a objectiu principal la posada en marxa d'una nova llar del jubilat, un espai amb unes instal·lacions més àmplies que les actuals on els majors podran gaudir d'activitats socials i recreatives, fomentant la convivència i l'envelliment actiu.

Així mateix, se seguirà amb l'adequació de les voreres, garantint l'accessibilitat i la seguretat dels veïns. I, conscients de la importància d'alleujar la càrrega econòmica de la ciutadania, el PSOE de Massamagrell es compromet a mantindre la congelació dels impostos municipals, prioritzant el benestar de les famílies i promovent una fiscalitat equitativa.

A més, el grup socialista té la ferma convicció de fer costat al comerç local, com a motor econòmic del municipi. Per a això, s'implementaran noves iniciatives i mesures que afavorisquen el desenvolupament dels negocis locals, promovent l'emprenedoria i augmentant oportunitats laborals en l'entorn més pròxim.

“El programa electoral del PSOE de Massamagrell és un full de ruta sòlid i compromés, que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida dels ciutadans i fomentar el progrés del municipi en tots els seus vessants”.

Després d'una bona gestió i el compliment de gran part de les propostes plantejades per a aquesta legislatura, el grup socialista es presenta davant els veïns amb un projecte il·lusionant, basat en l'experiència i la vocació de servei.

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 11:13