CS Massamagrell aconsegueix partides socials i de suport al turisme i a l'agricultura pel vot favorable als pressupostos

Divendres, 26 Mai 2023 07:43 Escrit per  Publicat en Massamagrell-VAL Vist 46 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Gimeno: “No són els nostres comptes, però és indubtable que sense pressupostos no hi ha manera d'avançar i bastant estancats estem ja”

Massamagrell, dijous 25 de maig de 2023. Ciutadans (CS) ha votat a favor dels pressupostos de Massamagrell “a canvi de la inclusió de diferents mesures taronges en matèria social i econòmica”, ha destacat el seu portaveu i candidat a l'alcaldia Jesús Gimeno Peris.

“Entitats com Càritas, Proinso, es veuran directament beneficiades, així com el foment del turisme, l'ampliació de places de cangurs, més suport econòmic als nostres agricultors, millora de parcs i jardins, urgents reparacions d'alguns carrers i rutes saludables”, ha remarcat.

Per a Gimeno, “no és el pressupost que nosaltres plantejaríem, però és indubtable que sense pressupostos no hi ha manera d'avançar i bastant estancats estem ja”. “Si com sembla, som decisius en la formació del nou govern municipal, podrem establir les bases perquè el pròxim pressupost incloga més i millors inversions conforme a les nostres propostes”, ha explicat.

En aquest sentit, ha declarat, “és curiós que hi haja partits que voten en contra d'algunes de les mesures més importants que hem presentat, i no obstant això sí que les incloguen entre les seues promeses electorals d'aquesta campanya”. Per contra, ha defensat, “per a CS si una proposta és realment bona per al poble sempre serà benvinguda”.

Modificat el Divendres, 26 Mai 2023 07:44