Meliana canvia els llums del carrer de pilota

Dijous, 20 Gener 2022 12:17 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 265 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Meliana ha procedit al canvi de llums del carrer de pilota valenciana, Vicent Venancio. Es tracta d’una petició del club de pilota local que té la finalitat de millorar la pràctica de l’esport autòcton. Era una actuació necessària per l’esgotament dels llums actuals i pel fet que el recinte necessitava més llum per a vore millor la pilota.


Com explica el regidor d’Esports, Manuel Ferrer: “hem fet una inversió d’uns 12.000 € dins d’una planificació de millora de les diferents instal·lacions esportives municipals”. S’hi han instal·lat 40 focus de 240 vats i dos de 400 vats. També hi ha planificades altres actuacions, com ara l’enllumenat de la zona d’oci i dels torradors o l’equipament complementari d’algunes dependències del pavelló cobert multiusos per al moment de la seua posada en marxa, prevista d’ací a unes setmanes.


També pel que fa a les instal·lacions de pilota, el responsable de l’àrea manifesta: “dins de la planificació, estem treballant per a completar els recursos per a la pràctica de la pilota a la zona del frontó amb la ubicació d’una pista de frare valencià i una llotgeta”. En aquest cas, seria un projecte que es presentaria a la línia de subvencions que la Conselleria d’Esports habilita cada any per a les instal·lacions de pilota.

 

Informa Nou Horta. Meliana

Modificat el Dijous, 20 Gener 2022 12:22