Meliana instal·la l’enllumenat als torradors municipals

Dimarts, 05 abril 2022 10:20 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 237 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per a la reobertura dels torradors municipals, ubicats al poliesportiu, després dels mesos de gener i febrer en què la incidència de la COVID-19 va aconsellar-ne el tancament temporal, l’Ajuntament ha aprofitat i hi ha instal·lat l’enllumenat per a poder fer un major ús de l’espai. Amb aquesta finalitat, s’hi han invertit 12.164,61 €. Es tracta de punts de llum, amb sistema led i color ambre, d’acord amb el pla d’implantació i millora de l’enllumenat públic.


Segons el regidor d’Esports, Manuel Ferrer: “hem fet coincidir l’actuació amb l’hivern per tal d’ampliar ara, a la primavera, els horaris i incorporar-hi l’ús per als sopars i, així, aprofitar el bon oratge, el canvi d’hora i el fet que el dia va allargant ”. Per tant, en aquesta època s’ofereixen tres torns: esmorzar, de 8.30 h a 11.30 h; dinar, de 12.00 h a 18.00 h; i berenar-sopar, de 18.30 h a 22.30 h.


Com recorda el responsable: “es tracta d’un espai delimitat, agradable i ben condicionat, amb huit torradors i hui punts de taules, amb lavabos, arbrat i punt d’aigua, que funciona com una instal·lació més del poliesportiu. De fet, la gent que n’ha fet ús en fa una bona valoració”. Ara mateix, a pesar del tancament parcial per la incidència de la COVID-19 i un oratge canviant, 27 grups ja han fet ús de la instal·lació.


Finalment, Ferrer conclou: “es tracta d’un espai que continuarem millorant atenent les consideracions de les persones usuàries”. De fet, ja hi ha previst doblar les taules en algun punt per a donar cabuda als grups més nombrosos. Tota la informació per a l’ús dels torradors es pot trobar en: https://www.meliana.es/va/pagina/area-recreativa-municipal-torradors

 

Informa Nou Horta. Meliana