La Policia Local de Meliana renova els dos cotxes patrulla, que seran híbrids

Divendres, 03 Juny 2022 13:38 Escrit per  Publicat en Meliana-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Meliana ha renovat els dos vehicles patrulla de la Policia Local. Es tracta del model Kia Miro, tot terrenys i de cinc places, totalment equipats per al treball que requereix el servei quant a comunicació (emissora), llums, retolació identificadora, navegador, seguretat, etc. A més, els dos vehicles són híbrids (gasolina-elèctrics). El contracte s’ha adjudicat a l’empresa Transtel SA per un import total de 81.195,84 €, pel sistema de rènting durant els pròxims quatre anys.


Com explica l’alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Josep Riera: “s’ha buscat un model de vehicle amb les condicions adequades per al terme de Meliana i al tipus de servei que habitualment hi realitza la Policia Local”. En aquest sentit, l’opció del vehicle híbrid s’ha considerat la més adequada per part de la direcció del departament, ja que la mida reduïda i l’orografia plana del terme, amb un nucli urbà molt compacte, facilitarà que els vehicles facen servir el funcionament elèctric durant la major part dels serveis.


Així, el primer edil conclou: “els vehicles entren en servei hui mateix i també ajudaran a la reducció de les emissions de CO2 del parc mòbil dels serveis municipals”. Una política que ja es segueix per a l’adquisició dels vehicles nous de la Brigada d’Obres i també en els que s’han d’incorporar per part de la nova contracta del servei de neteja viària i recollida dels residus sòlids urbans.

 

Informa Nou Horta. Meliana

Modificat el Divendres, 03 Juny 2022 13:40