Josep Esplà Albiach elegit candidat de Compromís al municipi de Montcada

Dilluns, 19 Novembre 2018 11:21 Escrit per  Compromís per Montcada Publicat en Montcada-VAL Vist 1591 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El col·lectiu de Compromís per Montcada ha elegit com a candidat a l’alcaldia d’aquest municipi de l’Horta Nord per als pròxims comicis locals de maig de 2019  l’actual portaveu, Josep Esplà Albiach.

Mestre de 57 anys, és militant del Bloc Nacionalista Valencià. (Partit majoritari dins de la Coalició Compromís) i veí de Montcada, va agrair la confiança depositada en ell pel seu col·lectiu i va dir que es presentava a l’alcaldia perquè compta amb el suport de la seua família i d’un equip il·lusionat i amb ganes d’encetar projectes que milloren el benestar dels nostres veïns i veïnes.

Josep, compromés amb la cultura, el valencianisme, el feminisme i amb les persones amb diversitat funcional, ha estat sempre molt actiu en la vida del poble.

El col·lectiu de Montcada és un dels històrics de la comarca de l’Horta. Es va presentar per primera vegada a les eleccions de 1983 i, en l’any 1987 va tindre representació municipal, com a U.P.V. en la figura de Vicent Vercher i posteriorment amb Enric Contell (DEP) que el va substituir. L’any 1991 no es va presentar candidatura i des de l’any 1991 fins l’actualitat ha mantingut representació municipal: 1995: Ramon Soler; 1999: Modest Pascual i Vicent Marqués; 2003: Modest Pascual i Vicent Marqués; 2007: Vicent Marqués, Modest Pascual i Cristina Noguera; 2011: Vicent Rodrigo (substituït per Núria Guillem) i Cristina Noguera i 2015 (Cristina Noguera (substituïda per Anna Gascó), Josep Esplà, Juan Balaguer i Núria Guillem.

La nostra tasca, tants els anys que hem estat fent l’oposició, com els anys que hem participat en l’equip de govern ha sigut, és i serà: la defensa dels interessos de les persones, la participació, la defensa per la igualtat de gènere, la defensa del patrimoni agrícola, cultural i artístic del nostre país i la defensa i promoció de la llengua pròpia.

Estem preparats per al repte del 2019.  

 

Informa Nou Horta. Compromís per Montcada