Un incendi a una residència de gent gran a Montcada deixa diverses víctimes mortals

Dimecres, 19 Gener 2022 09:17 Escrit per  Publicat en Montcada-VAL Vist 634 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Consorci ha actuat a un incendi a una residència de gent gran a Montcada, declarat a les 23:21 h del dimarts al carrer Major de la localitat. S’hi han desplaçat sis dotacions de bombers dels parcs de Paterna, Pobla de Farnals, Burjassot i Torrent, així com sis unitats de comandament, inclosos l’inspector en cap del Consorci i un oficial. A l’arribada dels bombers l’incendi estava totalment desenvolupat, afectant de manera important un ala de l’edifici. Els bombers han iniciat immediatament les tasques de rescat i d’extinció de l’incendi.

 

Els efectius de bombers han rescatat de l’interior de les instal·lacions a uns vint-i-cinc residents, part dels quals han hagut de ser atesos posteriorment per mitjans sanitaris. Amb la col·laboració de Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil i el mateix personal de la residència, s’hi ha desallotjat a la resta de la residència, fins a un total aproximat d’unes 71 persones.

 

En estos moments l’incendi ja està extingit. Segons la informació de què s’hi disposa a estes hores, l’incendi ha deixat sis víctimes mortals i diversos afectats que han necessitat assistència mèdica. Per a més informació al respecte consulteu fonts sanitàries.

 

Informa Nou Horta. Montcada