Museros suspén les seues Falles 2020

Dimarts, 09 Juny 2020 13:15 Escrit per  Ajuntament de Museros Publicat en Museros-VAL Vist 473 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Museros és un poble que celebra cada any les falles amb el seu màxim esplendor i espera l’arribada d’aquesta enyorada festa per omplir els carrers de llum, color, foc, soroll i germanor. No obstant això, aquest any 2020, la celebració de les falles no tindrà lloc al nostre municipi amb motiu de la pandèmia de la COVID-19 i davant l’actual crisis sanitària.

 

La suspensió total de les Falles 2020 ha sigut acordada per l’alcaldessa de Museros i regidora de Festes, Cristina Civera, i els presidents de les dues falles del municipi, la Falla el Castell i la Falla de Museros perquè aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar totes les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament social.

 

Aquesta és l’opció més responsable per evitar la propagació de la COVID-19 i evitar la concentració d’un gran nombre de persones en un mateix lloc. A pesar que la Comunitat Valenciana té la situació controlada i hi hagut un nombre de casos reduït, la salut és el primer i és necessari cuidar de tots els veïns i veïnes de Museros.

 

Ara és el moment de posar la vista en les festes josefines de l’any 2021 i continuar treballant perquè aquesta festivitat siga més gran que mai.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 09 Juny 2020 13:18