Ajuntament de Museros posa en marxa la campanya “A Museros, compres segur”

Dimecres, 02 Desembre 2020 11:25 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 444 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros, a través de la Regidoria de Comerç dirigida per Juan José Carrión i la Regidoria de Benestar Social dirigida per Vicente Pérez, ha posat en marxa una nova campanya anomenada "A Museros, compres segur". Una campanya que naix amb la finalitat d'ajudar al comerç de la localitat.

 

La iniciativa tracta de conscienciar als habitants del municipi sobre els beneficis de comprar al poble, no sols per a generar riquesa i millorar l'economia local, sinó també per a fomentar la solidaritat entre la ciutadania, i que els veïns i les veïnes es donen suport mútuament.

 

L'Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha explicat "el lema "A Museros, compres segur" tracta de comunicar dos aspectes: d'una banda, que Museros és un lloc segur per a comprar, on els establiments prenen les mesures necessàries per a prevenir el contagi de Covid-19 i eviten les aglomeracions dels grans centres comercials; i per una altra, que allò que es busca comprar, segur que es troba en algun dels comerços de la localitat".

 

El consistori, conscient de les dificultats per les quals està travessant el comerç local i de proximitat, ha organitzat per segona vegada des que es va originar la crisi sanitària, un nou repartiment de productes destinats a la protecció dels comerciants i els seus clients. Concretament s'ha adquirit 33.000 màscares, 2.200 litres de gel hidroalcohòlic i 660 litres de líquid higienitzant, tot això d'una empresa local.

 

El Regidor de Comerç, Juan José Carrión, ha explicat que "amb aquestes mesures ajudem a pal·liar la despesa diària que afronten els comerços per a dur a terme la seua activitat amb total seguretat i garantir la salut dels veïns. A més ajudem al teixit empresarial local realitzant la compra a empreses del municipi".

 

El Regidor de Benestar Social, Vicente Pérez, recalca "el repartiment del material es realitzarà la setmana que ve perquè els aproximadament 100 comerços de la localitat puguen disposar d'ell de cara a la campanya nadalenca, on augmenta l'afluència de clients i són més necessaris aquests productes".

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 02 Desembre 2020 11:26