Museros sol·licita a l'IVACE una ajuda per a millorar el seu polígon industrial

Divendres, 05 Febrer 2021 15:34 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 273 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dimarts passat 26 de gener, en el ple extraordinari de l’Ajuntament de Museros, es va aprovar per unanimitat de tots els grups polítics, la sol·licitud a l’IVACE per a l’ajuda en la implantació de millores en zones industrials.

 

L’Ajuntament de Museros, a través de la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, dirigida per Vicente Pérez, segueix un full de ruta en la millora de l’eficiència energètica, en la qual es detallen diferents actuacions, com és la substitució de l’enllumenat de lluminàries de vapor de sodi per les noves tecnologia LED.

 

“Des de 2018, portem accedint a totes les convocatòries que ha llançat l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, havent substituït hui dia més de 450 lluminàries distribuïdes entre el nucli urbà i les zones industrials”, ha explicat l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

 

“En aquesta convocatòria hem sol·licitat un import total de 289.150 euros per a millores en les zones industrials. El que pretenem és construir un carril ciclopeatonal, millorar l’enllumenat públic, comptar amb servei contra incendis, implantar zones verdes o millorar les existents en els recorreguts biosaludables, i crear una eina web amb informació del polígon industrial accessible a l’IVACE. A més de realitzar una millora viària al carrer Albalat dels Sorells, instal·lar senyalitzacions de trànsit, i millorar el sanejament de les aigües residuals, així com el subministrament d’aigua”, ha detallat el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez.

 

Gràcies a l’anterior convocatòria de l’IVACE, l’Ajuntament de Museros va poder renovar l’asfaltatge, l’enllumenat públic, la senyalització vertical i horitzontal, i millorar les voreres i la zona de mobilitat per als vianants en la zona industrial del municipi.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Divendres, 05 Febrer 2021 15:34