Museros s'uneix al Pla Resistir d'ajudes amb una dotació de més de 150.000 euros

Dimarts, 09 Febrer 2021 14:45 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 232 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Museros se suma a la resta de municipis adherits al Pla Resistir impulsat per la Generalitat Valenciana, que inclou ajudes per als sectors més afectats per la pandèmia.

 

El municipi comptarà amb un total de 156.823 euros per a la concessió d'ajudes a persones autònomes, i microempreses de la localitat dedicades a l'hostaleria i restauració, a activitats turístiques o a activitats culturals i recreatives, que podran obtindre fins a 2.000 euros més una quantitat de 200 euros per cada persona treballadora, fins a un total de deu.

 

L'Ajuntament de Museros aporta dels seus fons propis 23.523,45 euros d'aquesta totalitat, un 15% concretament. El 85% restant és aportat per la Diputació de València el 22,5% i per la Generalitat Valenciana el 62,5%.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha comentat “des de l'Ajuntament de Museros continuem ajudant i recolzant a tots els nostres negocis que s'han vist greument afectats en aquesta pandèmia, i gràcies a aquestes ajudes podran fer front a part de les seues despeses corrents. És el moment que totes les institucions ens impliquem i treballem unides en un únic sentit, ajudar als qui més el necessiten”.

 

Una vegada publicades les bases del Pla Resistir, s'establirà el termini de presentació de les sol·licituds, amb els requisits i la documentació a aportar per les persones interessades.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 09 Febrer 2021 14:46