La campanya “No em toques el WhatsApp” arriba a l'IES de Museros

Dimecres, 17 Febrer 2021 11:18 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 193 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros s'ha unit a la iniciativa “No em toques el WhatsApp”, una campanya impulsada per l'Institut Valencià de la Joventut, i duta a terme per l'Àrea de Joventut de la Mancomunitat L'Horta Nord, juntament amb la col·laboració de la regidoria de Joventut del mateix ajuntament.

 

Aquesta campanya està dirigida a l'alumnat d'Educació Secundària Obligatòria, i tracta de sensibilitzar contra la violència de gènere, facilitant les eines necessàries per a identificar el llenguatge masclista en les xarxes socials, així com els comportaments de control a la dona a través de WhatsApp.

 

“Ens unim a aquesta campanya amb l'objectiu de continuar lluitant contra la violència de gènere, i amb aquesta iniciativa, es pretén visibilitzar les actituds masclistes entre els joves en edats primerenques i per tant previndre-les”, ha comentat l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

 

Els tallers en l'IES de Museros s'han iniciat aquest dilluns, 15 de febrer, i al llarg d'aquest mes i el mes de març, els alumnes i les alumnes participaran en diferents activitats didàctiques, dinàmiques i molt participatives, que tenen com a principal objectiu conscienciar als i les joves sobre la importància de conéixer, i per tant, saber detectar, la violència de gènere en les xarxes socials.

 

“Des de l'àrea de Joventut, confiem i apostem pel treball i la sensibilització des d'una edat primerenca, ja que la nostra població jove accepta i interioritza diàriament el sexisme a través de diferents mitjans sense ser conscients del seu contingut”, ha exposat la regidora de Joventut, Némesis Cardona.

 

Les fotografies de l'exposició han sigut preses per joves d'entre 14 i 30 anys que van participar en el concurs que va impulsar l'IVAJ el mes de novembre passat.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 17 Febrer 2021 11:20