Museros fa un segon de repartiment de màscares a les persones majors

Dilluns, 29 Març 2021 09:18 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros ha realitzat durant aquesta setmana un segon repartiment de màscares a les persones majors de 65 anys empadronades en la localitat, que no van recollir el seu paquet en el primer repartiment, realitzat a principis de gener.

 

El lliurament va començar aquest dilluns 22 de març i acabà el divendres 26, totes aquelles persones interessades han pogut acudir a recollir-les a la Casa de Cultura de Museros en horari d'11 a 13 hores.

 

“Les màscares són de tipus FFP2 i el paquet conté dues unitats. Ho entreguem de forma totalment gratuïta, simplement s'ha de presentar el DNI perquè es comprove que efectivament la persona està empadronada a Museros”, assenyalava l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

 

Aquesta iniciativa va ser impulsada per l'Ajuntament de Museros, sota el lema "La màscara t'allunya del virus i protegeix la teua gent", una campanya que pretén conscienciar a la ciutadania sobre la importància de l'ús de la màscara, tant per a protegir-nos a nosaltres mateixos com per a protegir les persones més vulnerables per raó d'edat.

 

“Inicialment vam fer una compra de 2.300 màscares, segons el cens de població de Museros. En aquesta quantitat comptabilitzem unitats de sobres, en vista de repartir el sobrant entre les persones de Museros amb malalties immunodeficients o d'alt grups de risc. Encara així, han sobrat paquets, i per això hem decidit fer un segon repartiment per a la gent que no va poder recollir les seues dues màscares la primera vegada”, ha aclarit el regidor de Majors, Juan José Carrión.

 

L'ús de la màscara és una de les mesures obligatòries hui dia per a evitar la propagació del virus i des de l'Ajuntament de Museros han volgut facilitar la seua adquisició a les persones més majors.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dilluns, 29 Març 2021 09:19