Museros reprén els tallers d'informàtica per a persones jubilades i pensionistes

Dimarts, 27 abril 2021 09:33 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 204 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Majors de l'Ajuntament de Museros ha decidit reprendre els tallers d'informàtica per a persones jubilades i pensionistes majors de 60 anys residents en el municipi.

 

La iniciativa, que es va posar en marxa l'últim trimestre de l'any passat, va finalitzar el mes de desembre coincidint amb les vacances nadalenques i a la tercera ona de contagis, en la qual les autoritats sanitàries van obligar a paralitzar l'activitat presencial del curs durant setmanes, i amb més motiu, dirigint-se el taller a un dels col·lectius amb més risc.

 

Ara, una vegada passada la Setmana Santa, i vist el baix nivell de contagis a la Comunitat Valenciana, s'ha decidit reprendre l'activitat d'aquests tallers fins al mes de juny, coincidint amb la finalització de les activitats de la Casa de Cultura.

 

A causa de l'alta demanda, s'han habilitat tres tallers que es realitzaran els dimarts, dimecres i dijous en horari de 17.30 a 19.30 hores a l'aula d'informàtica, assistint un total de sis persones a cada taller, i que juntament amb el professor, compliran escrupolosament les mesures de seguretat i aforament establit a la Casa de Cultura.

 

“Aquest tipus d'activitats són una manera d'ajudar a les persones majors a no sentir-se excloses de la realitat i introduir-les en un món totalment nou. En algunes sessions d'aquests tallers, fins i tot han aprés per a què serveix el certificat digital, tan necessari per als tràmits de l'administració electrònica”, ha explicat l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

 

“Ens satisfà l'acolliment que està tenint l'activitat en aquest col·lectiu, i per això continuarem treballant per i per a les persones d'aquesta franja d'edat, intentant complir les seues expectatives i necessitats formatives” han sigut les paraules del regidor de Majors, Juan José Carrión.

 

Des de l'Ajuntament de Museros afirmen que el mes de setembre es tornaran a oferir aquests tallers juntament amb la resta de programació cultural i formativa de la Casa de Cultura.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 27 abril 2021 09:33