Museros entrega els premis dels concursos del Dia del Pare

Dimecres, 05 Mai 2021 16:52 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres passat, 30 d'abril, l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, juntament amb el regidor de Comerç, Juan José Carrión, el director de Caixa Popular de Museros, Carlos Tallada, la presidenta de CAMU, María Elena Laguna, i la tresorera de l'AMPA del CEIP Blasco Ibáñez, Sandra Galdón, van entregar els premis a les persones guanyadores del Concurs Infantil de Dibuix i Pintura, el Concurs de Fotografia, i el Sorteig per compres en el comerç local que es van realitzar amb motiu del Dia del Pare.

 

L'acte de lliurament de premis va tindre lloc a la Casa de Cultura coincidint amb la clausura de l'exposició dels dibuixos, pintures i fotografia que es van presentar en els respectius concursos i que va poder visitar-se de manera gratuïta des del 23 d'abril.

 

Per a respectar totes les mesures de seguretat, el lliurament de premis es va realitzar per franges horàries segons categories i concurs, dedicant 15 minuts a cada secció.

 

Els guanyadors i guanyadores del concurs infantil de dibuix i pintura de la categoria de 4 a 6 anys van ser Álvaro Greses, Laisa Meseger, Leyre García, Sandra Soro, i Sara Navarro; en la categoria 7 a 10 anys, Aaron Salvador, Aia Hueso, Serena Domingo, Vera Garay i Vicent Ruiz; i en la categoria 11 a 13 anys, Amparo Gil i Eire Alcaina.

 

D'altra banda, els premiats i premiades del concurs de fotografia van ser Bibiana Carvajosa, Eric Benlliure, Juana Romeu, Javier Navarro, Laire García, i Remi Hueso.

 

A més dels premis a les persones guanyadores, la resta de participants que no van resultar premiats també van rebre un detall a manera d'agraïment per la seua participació.

 

Després del lliurament, l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera donà les “gràcies a totes les persones que han participat en aquesta iniciativa. Amb tots els treballs hem pogut realitzar una exposició molt digna amb 30 dibuixos i pintures, i 47 fotos.”

 

“Considerem que aquest tipus d'iniciatives són boniques de cara a les famílies i aprofitem ocasions com aquestes per a fer costat al comerç local, ja que el premi que reben les persones guanyadores són targetes amb un import fix per a realitzar compres en els comerços associats de Museros”.

 

Actualment està en marxa el concurs del Dia de la Mare, una altra iniciativa similar que finalitza el pròxim 7 de maig.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimecres, 05 Mai 2021 16:54