Museros contracta 8 aturats per a fer treballs en el sector agrícola

Dimarts, 06 Juliol 2021 16:01 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 393 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros ha augmentat la seua plantilla amb la incorporació de huit persones desocupades que es dedicaran a fer tasques pertanyents al sector agrari durant els tres mesos d'estiu.

 

Per a realitzar aquestes contractacions, el consistori ha comptat amb una subvenció del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) per un import total de 35.647,50 euros.

 

L'alcaldessa de Museros i regidora d'Ocupació i Personal, Cristina Civera, juntament amb la regidora de Medi Ambient i Agricultura, Beatriz Sánchez, van rebre abans de començar la seua jornada laboral als huit nous treballadors per a donar-los la benvinguda i posar-los al corrent de les tasques que desenvoluparan durant aquests mesos.

 

“Necessitàvem mà d'obra per a netejar camins i continuar cuidant l'aspecte del nostre poble i gràcies a aquesta ajuda, que rebem tots els anys, podem donar ocupació a treballadors del sector agrari fora de la principal temporada agrícola”, explicava Civera.

 

“Amb la incorporació d'aquest equip es podran fer més treballs de neteja de carreteres, camins, senderes i solars en mal estat. Durant l'estiu és important intensificar aquestes labors per a previndre incendis i mantindre en bon estat les zones rurals”, afig Sánchez.

 

El personal, que es va unir el passat 1 de juliol i estarà contractat fins al 29 de setembre, ja es troba fent els treballs en diferents zones de la localitat, donant suport al servei que presta la brigada municipal i l'equip de neteja.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dimarts, 06 Juliol 2021 16:02