Museros realitza un taller experimental dirigit a menors de 6é de primària

Dimecres, 07 Juliol 2021 16:16 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 556 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'àrea d'Infància de l'Ajuntament de Museros ha volgut ensenyar la teoria del llenguatge cinematogràfic i la narrativa audiovisual als xiquets i xiquetes de sisé curs d'educació primària mitjançant el taller experimental “Històries mòbils: llenguatge cinematogràfic i narrativa audiovisual”.

 

Un dels objectius principals d'aquest taller ha sigut que l'alumnat descobrira les possibilitats creatives d'un telèfon mòbil, i per aquest motiu, l'alumnat ha posat en pràctica el rodatge d'un curtmetratge que es difondrà pròximament i que s'ha realitzat sobre un guió elaborat per ells mateixos i supervisat per la monitora del taller.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, comenta que “ha sigut un taller de 12 hores de duració, i l'experiència i la valoració ha sigut molt positiva, tant per part de la professora com per part dels xiquets i xiquetes que han participat en ell”.

 

“Organitzem aquest taller pretenent que els xiquets i xiquetes del nostre poble coneguen altres alternatives d'oci amb les actuals tecnologies d'un telèfon intel·ligent, ja que han crescut amb elles i estan acostumats a manejar-les”, afig el primer tinent d'alcalde i regidor d'Infància, Vicente Pérez.

 

Amb l'èxit d'aquest taller i l'objectiu de continuar conscienciant als xiquets i xiquetes de Museros de la dependència que creguen els telèfons mòbils, l'àrea d'Infància es planeja realitzar diverses xarrades sobre les addiccions a les TIC en col·laboració amb les àrees de Joventut i d'Educació.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

 

 

Modificat el Dimecres, 07 Juliol 2021 16:17