Museros llança diferents activitats per a la seua població més major

Dijous, 07 Octubre 2021 17:42 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb l'objectiu de conéixer la cultura i la història dels pobles de les diferents comarques, l'Ajuntament de Museros organitza una vegada al mes una excursió per a les persones majors del municipi. L'alcaldessa Cristina Civera comenta que ”és una magnífica oportunitat perquè els nostres majors es mantinguen actius dia a dia i coneguen municipis pròxims” afirma l'edil.

 

La primera visita després de l'estiu ha sigut a la població de Xelva, a la comarca dels Serrans. En aquesta activitat, els van acompanyar l'alcaldessa, el regidor de majors, Juan José Carrión, al costat de la tècnica educadora social, Carmen Carrilero. En la localitat visitant van ser rebuts per David Cañigueral, alcalde del municipi, i els tècnics de turisme.

 

Al costat d'aquestes excursions, el consistori promou un altre tipus d'iniciatives per a la tercera edat. Entre elles es troben també el taller de memòria, ioga en cadira, la gimnàstica preventiva o els tallers d'informàtica. Segons Juan José Carrión: “oferir aquest tipus d'activitats no sols ajuda físicament als nostres majors, també crea una comunitat més unida“.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 07 Octubre 2021 17:43