Museros implanta la Bústia del Major

Dijous, 28 Octubre 2021 10:17 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 101 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros, a través de la Regidoria de Majors, ha implantat un nou servei dirigit a la gent gran: la Bústia del Major, pensat per a recollir les inquietuds, queixes, suggeriments i qualsevol qüestió relativa a les persones majors i el seu entorn.

 

El lloc on s'ha instal·lat és a la Casa de Cultura, i també s'ha habilitat una adreça de correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) per a la mateixa comesa, perquè molts ja són usuaris de les noves tecnologies i se saben desembolicar amb soltesa.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, ha manifestat que "el col·lectiu al qual va dirigit és cada vegada més nombrós, i les seues inquietuds han d'arribar a l'Ajuntament per a ser posades en pràctica per al benefici de la ciutadania".

 

El regidor de Majors, Juan José Carrión, ressalta que "animem a les persones majors a traslladar-nos les seues opinions de manera anònima, per a poder remeiar-les en cas que siguen queixes i efectuar-les en cas que siguen suggeriments viables".

 

Aquest servei també compta amb la col·laboració de l'educadora social, que actualment imparteix cursos d'estimulació cognitiva per a aquest grup de persones.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 28 Octubre 2021 10:17