Museros instal·la radars pedagògics

Dimecres, 03 Novembre 2021 09:24 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 365 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros ha instal·lat dos radars pedagògics en el municipi a iniciativa de la regidoria de Seguretat Ciutadana. L'objectiu no és recaptar diners, sinó advertir a la ciutadania perquè respecte els límits de velocitat.

 

Aquesta prova s'està duent a terme en l'avinguda Blasco Ibáñez, que és la zona amb major nombre de denúncies i on més atropellaments es produeixen. Els radars -un d'ells situat en la zona escolar i un altre en un dels accessos al túnel- entren dins del compromís sostenible de l'Ajuntament, per la qual cosa si funcionen correctament s'instal·laran més per altres zones de la localitat.

 

Segons l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera: "La instal·lació no persegueix fins recaptatoris, simplement volem avançar en matèria de sostenibilitat promovent la seguretat viària dins del nostre poble i intentant garantir així el benestar de la ciutadania".

 

Per la seua part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Pérez, ha assegurat que "esperem que la iniciativa siga fructífera i que puguem instal·lar més radars de caràcter pedagògic en les zones de Museros que més ho necessiten sobre la base dels nostres processos d'avaluació".

 

Informa Nou Horta. Museros