Compromís per Museros aconsegueix que s'estudie implantar formació retribuïda a estudiants majors d'edat

Divendres, 05 Novembre 2021 12:57 Escrit per  Compromís per Museros Publicat en Museros-VAL Vist 189 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En el ple del 4 de novembre, Compromís per Museros va presentar una moció perquè els i les estudiants de Museros majors d'edat puguen tindre formació remunerada i adquirir experiència laboral a l'Ajuntament.

 

Davant la desaparició del programa La Dipu te Beca, la formació valencianista ha considerat pertinent proposar que s’instaure un programa estable de caràcter formatiu, orientat a joves estudiants majors d’edat que puguen obtindre experiència professional treballant en el sector públic local. Segons Víctor Xercavins, portaveu de Compromís, «Entenem que és una iniciativa positiva i que afavoreix les dos parts: la joventut estudiant o que acaba de finalitzar estudis i l'Ajuntament. Tot està pendent de l'estudi de viabilitat econòmica que ha de fer l'equip de govern, però enguany hem sentit diverses vegades la frase “diners, n'hi ha”. Per tant, arribat el moment, esperem que eixa viabilitat no servisca de pretext per a no tirar avant la iniciativa. Va quedar molt clar que la voluntat política de fer-ho realitat era compartida ja que la moció va eixir avant per unanimitat».

 

Des de Compromís per Museros consideren que tenint en compte l’actual conjuntura pressupostària local, tant per resultats pressupostaris com per romanent de tresoreria, és econòmicament assumible impulsar este programa, el qual esperen que es consolide i que s’amplie en els anys successius.

 

Informa Nou Horta. Compromís per Museros