Museros realitza millores en el seu poliesportiu municipal

Dimarts, 21 Desembre 2021 13:00 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 258 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros, a través del Pla d'Inversions 2020-2021 de la Diputació de València, ha millorat el camp de futbol municipal substituint el mantell de gespa artificial i el perímetre. La Regidoria d'Infraestructures ha sigut l'encarregada de dirigir tant la planificació com l'obra d'instal·lació de les millores en aquestes instal·lacions del poliesportiu municipal.

 

L'objecte de les obres ha sigut la millora del mantell de joc del camp de futbol, i les instal·lacions de reg d'aquest, i l'eliminació de la vorada perimetral, amb la finalitat d'eliminar riscos provocats per la proximitat d'aquest element als límits del terreny de joc, i millorant, d'aquesta manera, l'accessibilitat.

 

"Després de quinze anys, la gespa necessitava substituir-se perquè les condicions que presentava no eren adequades per a les persones usuàries, després de l'intens ús que ha tingut el camp. D'aquesta manera evitarem lesions inoportunes alhora que millorem les prestacions esportives del sòl", comenta l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera.

 

El sistema constructiu emprat en el seu moment en la instal·lació de l'esmentat camp estava constituït per una capa asfàltica de set centímetres de grossària que serveix de suport al paviment esportiu conformat per una moqueta de gespa artificial i un llastrat realitzat amb una primera capa inferior d'arena de sílice arredonida i una altra superior amb material elàstic de SBR negre (cautxú).

 

L'altra actuació que s'ha escomés ha sigut la retirada de la vorada que delimita el terreny, que comptava amb una xicoteta protecció de cautxú per a reduir les lesions en cas d'impacte. Donat el risc existent encara així, s'ha procedit a la demolició de l'element descrit, retardant-lo més enllà de la tanca, per a evitar aquest tipus d'abastos.

 

"Les inversions que efectuem en les instal·lacions municipals estan pensades i dirigides per a l'ús general de tota la ciutadania, a més de facilitar un espai adequat a les persones practicants d'aquesta modalitat esportiva, tan arrelada a Museros", explica el primer tinent d'alcalde i regidor d'Infraestructures, Vicente Pérez.

 

Des del consistori afirmen que cal conscienciar tant a les associacions esportives que practiquen futbol en les seues diferents categories, com a la gent que gaudeix d'aquest espai en els temps que es trobe disponible, perquè siguen responsables i facen un bon ús de les instal·lacions, fent-les més duradores i sostenibles, ja que són propietat de tota la ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dimarts, 21 Desembre 2021 13:01