Museros adquireix una furgoneta 100% elèctrica per a la seua brigada municipal

Divendres, 07 Gener 2022 09:53 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 54 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros ha adquirit una furgoneta destinada a la Brigada d'Obres i Serveis Municipals. Es tracta del model Kangoo de Renault 100% elèctric, per a continuar complint amb els compromisos adquirits en el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l'Energia de la Unió Europea.

 

En 2016 Museros es va adherir a aquest pacte i es va comprometre a introduir vehicles ecològics per a ús municipal i ara, a través del Pla d'Inversions de la Diputació de València, s'ha pogut adquirir aquest vehicle en propietat.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va ser l'encarregada d'entregar aquest nou vehicle a l'encarregat de la brigada municipal, manifestant que “amb la compra d'un vehicle d'aquestes característiques ajudarem a reduir els gasos d'efecte d'hivernacle, un dels objectius europeus per a 2030. Pròximament adquirirem un altre cotxe d'aquest tipus”.

 

Aquest vehicle se suma a altres dos cotxes ecològics híbrids que va adquirir l'Ajuntament de Museros mitjançant rènting per a la Policia Local a principis de l'estiu passat, i l'experiència del qual per als agents ha resultat molt positiva.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Divendres, 07 Gener 2022 09:53