Museros millora la connexió de la seua xarxa de sanejament

Dimarts, 18 Gener 2022 14:55 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 356 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Museros, a través de la regidoria d'Urbanisme i Infraestructures, està executant l'obra que connecta la xarxa de sanejament del poliesportiu municipal a la xarxa general de sanejament municipal, i transcorre des de la piscina municipal fins al pou situat al costat de la rotonda de l'avinguda Blasco Ibáñez, enfront de l'edifici del Centre Social de Dia.

 

L'actuació contempla la instal·lació d'un col·lector o canonada de 400 Ø amb una longitud de 560 metres lineals i la construcció de 15 pous a diferents profunditats, la qual cosa millorarà la capacitat de recollida d'aigües negres i de sobrants que es generen en el mateix poliesportiu municipal.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, comenta que "continuarem invertint a ampliar i millorar el cicle integral de l'aigua del poble, infraestructura prioritària per a facilitar a les veïnes i veïns de Museros, tindre uns serveis de qualitat garantint l'accés a l'aigua, un bé bàsic per a tots".

 

Al que afig que "és la nostra prioritat executar inversions financerament sostenibles i que complisquen amb els objectius de desenvolupament sostenible, en concret aquesta inversió compleix amb l'Objectiu 6: Garantir la disponibilitat d'aigua i la seua gestió sostenible i el sanejament per a tots".

 

Vicente Pérez, regidor d'Urbanisme i Infraestructures manifesta que "aquest equip de govern sí que toca el que no es veu. Continuem invertint en les xarxes d'aigua amb la finalitat de millorar les existents, com actuar sobre noves instal·lacions que eviten l'impacte mediambiental que generen les aigües negres".

 

L'Ajuntament de Museros, compta amb el Pla Director de les infraestructures hídriques, que es va redactar en la legislatura passada com a document de referència per a marcar les actuacions necessàries amb la finalitat de mantenir unes xarxes tant de subministrament com de sanejament de qualitat.

 

"El municipi té més de 65 km de canonades enterrades en el subsol i aquestes infraestructures tan necessàries ens obliguen a executar contínues inversions per a millorar les existents i ampliar-les", aclareix Pérez.

 

La inversió total d'aquesta actuació ascendeix a 160.000 euros, import finançat per la Diputació de València dins del Pla d'Inversions 2020/2021.

 

Informa Nou Horta. Museros

 

Modificat el Dimarts, 18 Gener 2022 14:56