⁣⁣⁣Museros rep el bus itinerant de Labora

Dijous, 20 Gener 2022 15:21 Escrit per  Publicat en Museros-VAL Vist 167 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Museros ha rebut aquest matí el bus itinerant de Labora, el servei públic valencià d'ocupació, que romandrà en el municipi hui, dijous 20 de gener, i demà, divendres 21, en horari de 10 a 18 hores en l'avinguda País Valencià número 17.

 

Aquest punt mòbil tràfic d'acostar les oficines de Labora a tota la ciutadania, independentment del seu lloc de residència, i ofereix els mateixos serveis.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, que ha visitat el bus per a veure el seu funcionament al costat del regidor Juan Carrión, comenta que “el servei Labora sempre ha sigut una eina essencial per a les oportunitats laborals dels nostres veïns i veïnes, i ara que s'ha posat en marxa el punt mòbil la ciutadania de Museros el tindrà més a prop i li resultarà més còmode fer les seues gestions”.

 

Durant aquests dies, el bus es dedicarà a informar, divulgar i assessorar la ciutadania sobre els serveis d'inserció laboral. Les persones en desocupació podran aprofitar per a buscar ofertes de treball, conéixer l'app GVA Jobs o apuntar-se al Sistema Nacional de Garantia Juvenil entre altres coses. I les persones ocupades també podran acostar-se a realitzar consultes, gestions i conéixer l'app GVA PuntLabora.

 

Aquest punt mòbil de Labora està recorrent la comarca de l'Horta Nord des del 7 de gener fins a l'11 de febrer.

 

Informa Nou Horta. Museros

Modificat el Dijous, 20 Gener 2022 15:22